Kora
4 jaja
4 kašika šećera
4 kašika brašna
Malo kafe
Odvojiti belanca i žumanca i prvo žumanca dobro umutiti sa šećerom.
U tu masu dodati dobro umućena belanca.
To sve lagano dobro umešati i dodati brašno. Od ove mase odvojiti 2 kašike i dodati malo kafe.
Masu bez kafe staviti u podmazan pleh i peći, a masu sa kafom posebno ispeći pa iseći na kockice i poređati kasnije kroz sredinu fila.
Fil
1 kesica pudinga od vanile
200 g margarina
200 g šećera u prahu
Puding od vanile skuvati čvrsto i ostaviti ga da se ohladi.
U ohlađeni puding dodati prethodno umućeni margarin sa prah-šećerom.
Tu masu namazati preko kore, zajedno sa kockicama i umotati u rolat.
Preliv
3 štangle čokolade za kuvanje
Malo putera ili margarina
Rastopiti čokoladu i u nju dodati malo margarina ili putera.
Preliti rolat ovim prelivom dok je vruć.